Адриан Андреев пропусна сетбол и отпадна на Sofia Open (ВИДЕО) - DC news

Адриан Андреев пропусна сетбол и отпадна на Sofia Open (ВИДЕО)

Българинът отстъпи с 6:7(7), 4:6 на №62 в света Миомир Кецманович от Сърбия

Адриан Андреев изигра силен мач, но отстъпи с 6:7(7), 4:6 на №62 в света Миомир Кецманович от Сърбия. Срещата продължи 1 час и 49 минути и бе изключително равностойна.

За 20-годишния Андреев това е четвърто поредно поражение в основна схема на старта на Sofia Open и общо пето, след като отстъпи веднъж и в квалификациите.

Двамата тенисисти не успяха да стигнат до точка за пробив до 5:5 в първия сет. Тогава Кецманович поведе с 40:0 при сервис на Адриан и от втората си възможност успя да пробие. Адриан не се предаде и веднага отговори с рибрейк и то на нула.

Кецманович на два пъти имаше преднина в тайбрека от по две точки при 2:0 и 5:3, но Андреев успяваше да изравни. При 7:6 точки Адриан стигна до сетбол, но загуби следващите три разигравания.

Втората част започна лошо за Андреев, който изостана с 0:3. При 1:3 Адриан имаше възможност за рибрейк, но не успя да се възползва. Нашето момче стигна до четири точки за пробив (три поредни) при 2:4, но Кецманович отново успя да вземе подаването си. При 3:5 Андреев отново поведе с 40:0 и този път от третата възможност успя да пробие. За съжаление при 4:5 и 0:15 Адриан получи физически проблем, който доведе до нов пробив и край на двубоя.

Подобни статии

Top