Адвокат е кандидатът за кмет на Пловдив от Демократична България

„Демократична България“ излъчи надпартиен кандидат

В присъствието на националното ръководство на ДСБ, Да, България и Зелено движение за кмет на Пловдив бе издигнат адвокатът по интелектуална собственост и авторско право  Атанас Костов.

Юристът Атанас Костов е пето поколение пловдивчанин, специалист по Интернет право и дигитализация, еко аткивист, автор на 5 книги в областта на правото и над 80 научни публикации.

През 2017 г.  е номиниран за „Адвокат на годината в България“, а през миналата неговата кантора бе номинирана за „Кантора на годината в България“.

Като аргумент за мотивацията си да се включи в предизборната битка, Костов заяви: „През последните 30 години ние чуваме заучените фрази на системните играчи , на т.н. професионални политици, които нищо друго не са  работили през живота си и ни казват едни изпразнени от съдържание изречения. Ние искаме конкретика и ще ви дадем тази конкретика.  Липсата на прозрачност, която се крие някъде в „подплатата“ на община Пловдив, се казва копурция, защото конкретни средства почитат към конкретни хора. Ние смятаме да разпорим тази подплата и да ви покажем новата дреха на община Пловдив с реална демокрация и законодателни виждания.“

1 2

Подобни статии

Един коментар

  1. Тодор Иванов написа:

    Ще се разследва ли престъпно то управление на ГЕРБ, и по точно кражбите на Тотев,?

Top