Агент предлага Тодор Неделев на 3 италиански клуба от Серия „А“

Не става въпрос за любимия му Милан, а ето за кои елитни тимове

Чуждестранен мениджър е получи разрешение от Ботев (Пловдив) да преговаря с три елитни италиански клуба за продажбата на Тодор Неделев. Не става въпрос за любимия на национала тим Милан, а за Сампдория, Парма и Каляри, съобщава plovdivderby.com.

До момента обаче въпросният импресарио не е договорил играча с нито един от трите отбора. В Ботев все още няма конкретна оферта за носителят на отличието Футболист на футболистите за 2018-а година.

Междувременно Николай Киров настоява бранителят Кристиян Димитров да остане при „канарчетата“ поне към този момент. Димитров трябваше да бъде преотстъпен в Монтана. Желанието на играча и на човека, който се грижи за неговото професионално развитие, е снажният бранител да играе и затова клонят към ново преотстъпване.

Белия обаче за момента е против, тъй като все още не е сигурен в привличането на защитник от чужбина. За момента Киров разполага само с Димитров, Терзиев и Пиргов на тази позиция, а както се вижда от двете изиграни контроли до този момент, привлеченият от Пирин Ничев по-скоро ще бъде ползван като краен бранител.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top