Агресия на пътя: Трима с глоби за кавга след засичане на пътя, други двама са в ареста - DC news

Агресия на пътя: Трима с глоби за кавга след засичане на пътя, други двама са в ареста

Два поредни случая на агресивно поведение в Пловдив

На два поредни случая на агресивно поведение от страна на водачи на автомобили са реагирали служители от Трето РУ в Пловдив.

В петък преди обяд, чрез тел. 112, постъпила информация за конфликт между двама шофьори на паркинг на бул. „Марица“. Пристигналите униформени веднага прекратили прерасналия във физическа саморазправа спор за предимство между мъжете. За грубо нарушение на обществения ред единият от тях е отведен за срок до 24 часа в полицейския арест. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.

В събота със същата мярка в районното управление попаднали други трима участници в хулиганска проява на пътя. По предварителни данни, минути преди 3 ч., на бул. „ Цар Борис III Обединител“ в движение се засекли два автомобила. В единия пътували 40-годишен мъж и 39-годишна жена, а в другия – 19-годишно момче, и двете страни взаимно започнали да си разменят обиди и закани.

Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство. С решение на Пловдивски районен съд всеки от тях ще трябва да заплати глоба в размер на 150 лева.

Снимката е илюстративна

Подобни статии

Top