Агресивен шофьор засече възрастен водач в Асеновград и го преби на пътя

След инцидента, неизвестният нападател си тръгнал

Отново случай с агресия на пътя! Шофьор на джип с неустановена самоличност е нанесъл удари на 82-годишен водач в Асеновград, съобщиха от полицията.

Сигнал за случилото се е подаден от сина на възрастния човек. Около 17.30 ч., в края на работния ден, той отишъл в РУ-Асеновград и разказал пред дежурния полицай, че днес през деня дал колата си на 82-годишния си баща. Синът настоял да бъде направена проверка за това, че около 15.30 ч. на кръстовище на ул. „Васил Левски“ и „Речна“ мъж засякъл с джипа си колата, шофирана от баща му, а след това излязъл и нанесъл удари на дядото.

След това агресивният шофьор си тръгнал, а възрастният човек се прибрал у дома. Там разказал за случилото се на сина си, който го завел в болницата. Медицински преглед установил две повърхностни рани в областта на лицето, а лекарите оставили пострадалия за наблюдение в лечебното заведение заради възрастта му.

В момента от РУ Асеновград извършват проверка по случая. Ще бъдат иззети записи от камери в близост до мястото, за да се установи самоличността на саморазправилия се водач.

Снимка: ОДМВР-Пловдив

Подобни статии

Top