AJ: Пулев даде най-доброто от себе си! (ВИДЕО)

Вдъхновявах се от Майк Тайсън за тези ъперкъти, щом феновете искат – Тайсън Фюри ще бъде следващият

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в 9-ия рунд в “Уембли Арена”.

„Няма значение кой е следващият, Пулев дойде и направи най-доброто, на което е способен. Респект за Тайсън Фюри, той е голяма звезда. Аз съм боец и е хубаво, че след 2 години пауза отново се бих в Лондон. Чувах как Флойд ми крещи наставления, той е голямо вдъхновение за боксовата общност, бижутата му ме заслепяваха.

Няма значение кой е следващият, ако феновете искат да е Фюри, значи ще е Фюри.

Вдъхновявах се от Майк Тайсън за тези ъперкъти, исках да покажа, че и големите момчета могат да вкарват такива ъперкъти.

Ърни Шейвърс, Лари Хоумс, Ивендър Холифийлд, Майк Тайсън, всички те са вдъхновение за мен“, заяви Антъни Джошуа след победата в Лондон.

Промоутърът Еди Хърн сподели бъдещите планове на AJ и заяви, че веднага започва работата по организирането на мач между Джошуа и Тайсън Фюри.

„От утре започваме да работим, ще направим мач с Тайсън Фюри, най-големия в историята на бокса. Нека говорим по-малко, повече да действаме, нека оставим наследство и ще го направим“, заяви Хърн.

„Знаем какво трябва да направим, той иска да е световен шампион и аз ще се опитам да го направя. Това ми е работата“, добави той.

Подобни статии

Top