Академик Бултекс 99 направи снимки за новия сезон

Пловдивчани, които завършиха в Топ 4 през миналата кампания, приемат Балкан (Ботевград) в съобта от 18:30 на Колодрума

Отборът на Академик Бултекс 99 направи специална фото сесия преди старта на новия сезон в НБЛ. Новият наставник Дарко Костич, екипът му и президентът Васил Врачев застанаха до „старите пушки“ и до новите попълнения за обща снимка. Вероятно тя ще бъде използвана и за календарите за новата 2019-а година.

В неделя Академик Бултекс 99 спечели Купа Пловдив за втора поредна година след инфарктна победа след прожължение над Спартак (Пловен).

Тази събота от 18:30 часа в Колодрума пловдивчани са домакини на силния тим на Балкан (Ботевград). Целият тим призовава феновете на спорта в Пловдив за подкрепа в този много важен двубой.

Има и специални отстъпки за групови посещения на ученици и студенти. За тази цел клубните шефове предлагат на учебните заведения допълнително намаление на билетите за организирани групи ученици или студенти от минимум 20 човека. За тях билетите ще бъдат на цена от 2 лева, а не 3 лева, колкото ще са за предстоящия сезон.

Заявки от вузовете или училищата могат да бъдат подавани на клубния имейл akademik_vrachev@abv.bg, като е желателно да бъдат оставяни телефони за връзка.

Академик Бултекс 99 има нужда от вашата подкрепа!

Подобни статии

Top