Акрапович: Бесени е голям талант, но не можем да го задържим

Причината е липсата на документи и фактът, че косоварът още няма 18 години, Локо ще продължи да го следи

Старши треньорът на Ло­комотив (Пловдив) Бруно Акра­пович разкри, че тимът няма да може да задържи 17-годишния косовар Диелор Бесени, който бе на проби в тима.

„Много добър играч. Талант с голям потенциал, но заради проблеми с документите и факта, че няма 18 години, ня­ма да ни позволят да го задър­жим. Утре или вдругиден ще трябва да го отпратим. Ние обаче ще го следим за в бъде­ще. Нищо не се знае“, комен­тира босненският специа­лист.

„Доволен съм от проверка­та с ЦСКА 1948. Беше много полезна. Това, което исках, го видях. Дадох шанс на тези, които имаха по-малко игрово време, за да видя състоянието им. Мустафа Абдулахи не беше играл скоро“, сподели още Акрапович.

„Търсихме тази контрола. Благодаря на Локомотив, че се съгласи да се изиграе. Доволен съм, че направихме един дина­мичен мач. Виждате какво правил Локо елита, спечелиха купата. Имаме много в какво да ги стигаме, а и да се разви­ваме, но тази среща беше рав­ностойна“, каза от своя стра­на наставникът на ЦСКА 1948 Петко Петков.

„За нас всеки мач е важен. Не е по-различен мачът срещу Септември. Те са добър от­бор, но ние излизаме за победа. Знаем какво да очакваме от тях. Надявам се да бъдем мак­симално подготвени“, каза още наставникът на столичани.

Подобни статии

Top