Акрапович: Играчите ми не ходят по дискотеки в Пловдив (ВИДЕО)

Показахме, че не сме били на курорт в Боровец, отиваме за победа и в Търнава, заяви наставникът на Локомотив (Пловдив)

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович изрази задоволството си след успеха с 4:1 над Ботев (Враца). Наставникът похвали играта на своите в генералната репетиция за реванша със Спартак (Търнава). Той призна също така, че отборът му не може да подцени словаците, но ще отиде в Търнава за победата.

„Мога да бъда щастлив след днешния мач. Момчетата показаха характер. Имахме труден мач в четвъртък и не можехме да играем, както искаме. Влязохме добре в мача, правейки промени. Вкарахме два гол и можеше да го затворим още през първата част. През второто полувреме също обаче имахме шансове. Така е във футбола – вкарват ти и става интересно. Накрая всичко завърши добре“, коментира Акрапович.

„Няма как да се контузват играчите, ако направят хубава подготовка. Ако работят, както искам, никой няма да се контузи. Не бяхме в Боровец на почивка и тренирахме добре. Комплименти за отбора, защото знаят какво аз искам. Не ходят по дискотеки, това е трудно в Пловдив. Сега ни предстои труден мач и ми се иска да направим феновете ни щастливи”, продължи той.

„Мисля, че няма да подценим предстоящата среща. Ще влезем в мача така, че да победим. Не може да стоим само в нашата половина – не сме такъв отбор. При този хубав резултат ще продължим да атакуваме Спартак Търнава. Всеки иска да продължи и ще мотивирам отбора, макар да е достатъчно мотивиран сам по себе си“, завърши Бруно Акрапович.

Подобни статии

Top
Към лентата с инструменти