Акрапович: Играчите ми ще заприличат на бодибилдъри!

Аз поне тук мога да тичам в гората, похвали се наставникът на Локо, който е готов с 3 нови български попълнения

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович изрази опасение, че от толкова силови тренировки по време на карантината, играчите ще се превърнат в бодибилдъри. У нас футболистите нямат право да тренират от началото на извънредното положение. Самият Акрапович продължава да е при семейството си в Аугсбург, Германия.

„Тук мога да тичам в гората. Отборите дори подновиха тренировки, макар и на групи. Това, че в България могат да тренират само в домовете си, не е добре, но такова е положението. Досега подобно нещо бях гледал само по филмите – ставаш и всеки ден е като предишния, повтаря се. Може някои играчи да се върнат като бодибилдъри след извънредното положение“, прогнозира босненецът, който заяви, че постоянно следи за добри играчи, които да подсилят Локо.

Той е предложил трима млади българи на ръководството, но не разкрива имената им, тъй като имат договори с настоящите си клубове. Акрапович още веднъж изрази надеждата си, че тримата с изтичащи договори в Локо – Петрович, Томашевич и Умарбаев, ще ги подновят, тъй като са важни за тима.

Подобни статии

Top