Акрапович: Исках да запазя отбора, но клубът няма тази възможност

Носителите на Купата на България се събират за първа тренировка днес в 10:00 часа

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович се изказа интересно за селекцията на отбора, както и за футболистите, които вече бяха освободени.

„Утре (б. авт. днес) се събираме и започваме подготовка. Ще изиграем една контрола, преди да заминем на лагер на Боровец. Там сме уредили три контроли. Има и една свободна дата, която искаме да запълним. Има играчи, на които съм дал по 1-2 дни допълнителна почивка заради пътуванията. До 6-7 юни ще бъдем в пълен състав“, заяви босненският специалист пред „Дарик радио“.

„Нека седнем и да поговорим с ръководството и после ще фиксираме целите си за предстоящия сезон. Те зависят от бюджета, с който ще разполагаме, и от селекцията. Надявам се да успеем да изградим конкурентоспособен отбор за Първа лига.

Играчите, които се разделиха с отбора, е заради вижданията и разбиранията на клуба. Аз имах желание да запазим отбора, тъй като имаше качество. Като всеки треньор и аз имам желание да привлечем няколко качествени попълнения, за да засилим конкуренцията. Ама нали знаете, едно е да искаш – друго са възможностите“, добави треньорът на носителя на Купата на България.

Снимка: bgnes

Подобни статии

Top