Акрапович към Крушарски: Който ме нарича предател, не разбира от футбол! (ВИДЕО)

Бруно Акрапович и Али Соу получиха наградите си за треньор и футболист №1 на месец декември

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович беше избран за Треньор на месец декември 2020 година. Това е неговата пета награда, но първа като наставник на „червените“. Нападателят Али Соу пък взе наградата за Футболист на месец декември.

„Благодаря за получената награда, искам да направим феновете ни щастливи и ще дам всичко от себе си за успехите на тима. В Турция подготовката мина отлично, заложихме на физическата подготовка, изиграхме 3 мача, доволен съм от момчетата и работата им“, коментира треньорът на ЦСКА.

„Такъв играч като Соу не се намира лесно, ще ми е трудно ако той напусне. Доволен съм от играчите с които разполагам, имаме достатъчно хора, с които мога да постигна това, което искам. Новият играч е младо момче, има качества, знае как да играе с топката, ще видим как ще се представи. Във всяка тренировка играчите дават максимума, виждат се добри неща, играчите правят това, което аз искам“, добави той.

„Шест точки е разликата. Лудогорец е силен отбор, ние ще се опитаме да сме близо до тях, ако те сбъркат. Ще дадем всичко от себе си, за да ги настигнем“, коментира той по повод битката за титлата с шампионите от Лудогорец.

„Али Соу в момента е при нас, той е щастлив в отбора, ние също“, заяви още Акрапович.

„Познавам Христо Крушарски и семейството му, бях в къщата му. Не разбирам защо хората се опитват да създават толкова напрежение. Аз гледам напред в своята кариера и не дължа на никого нищо. Който ме нарича предател, не разбира от футбол. Аз съм чужденец, който дойде в България да работи честно. Не искам да участвам в негативни неща. Виждам голяма негативност към мен. Понякога мисля да отговоря по друг начин на тези въпроси, но не го правя“, коментира Акрапович последните думи на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски по повод треньора.

Подобни статии

Top