Актриса от „Игра на тронове“ разказа за най-скандалната секс сцена в 7 сезон

Актриса от "Игра на тронове" разказа за най-скандалната секс сцена в 7 сезон

Ако попитате който и да е фен на „Игра на тронове“,

коя любовна двойка в този сезон е най-ярка, ще получите един и същ отговор – Мисандей и Сив Червей. Актрисата Натали Емануел, която играе ролята на преводачката-полиглот, разкри подробности за най-скандалната секс сцена в седмия сезон на култовия сериал.

„Видяхме как те проявяват интерес един към друг, видяхме как се колебаят и не успяват да изразят с думи чувствата си“, разказва Натали Емануел в интервю за Entertainment Weekly. — „Тази сцена стана кулминационен момент в сериала, те достигнаха до реален секс“, допълва тя.

Припомняме, че ситуацията за дамата герои бе доста необичайна.

Мисандей е открадната в детството си и продадена в робство, а Сив Червей е командир на Безупречните – воините-евнуси на Астапор, които нямат равни в бой.

Всички Безупречни са кастрирани в детството си, което би трябвало да ги избави от обичайните човешки страсти.

На двойката влюбени  предстои дълга раздяла

– Сив Червей отива да се бори с враговете в Кастерли Рок. Двамата се боят, че той може да не се върне.

„Има нещо уникално в това, което те правят заради състоянието на Сив Червей. За него това наистина е трудно, той се вълнува, тя знае това и ѝ е все едно“, подчертава Натали. „Тя просто го обича и тази близост между тях просто достига до логически завершек. Мисандей, която винаги е толкова официална, спокойна и уравновесена, в тази  сцена показва своята ранимост, човешката си страна. Тя губи равновесие, да се играе това беше просто потресаващо. Защото тя винаги следи за всяко свое действие, старае се да не демонстрира чувства, но тази сцена е нещо съвсем друго. Тя е уверена в това, което иска, защото се опасява, че няма да има повече шансове да го получи“, обяснява Натали Емануел.

1 2

Подобни статии

Top