Акциите на ПФК Левски са джиросани на Наско Сираков!

Те вече пътуват от Дубай до София, обяви бизнесменът Васил Божков

Бизнесменът Васил Божков потвърди, че акциите на Левски са джиросани на новия собственик и вече са изпратени към България. В публикация във Фейсбук той не уточнява кого визира като нов собственик, но се предполага, че това е легендата на Левски Наско Сираков, който спечели своеобразната анкета, организирана от самия Божков.

Така Божков сложи край на неяснотата със съдбата на акциите, които първоначално бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, но той отказа да ги получи. Те бяха върнати на „Герена“ и впоследствие изпратени отново в Дубай, където Божков и дясната му ръка и формален собственик на Левски Георги Попов се укриват.

Досегашният благодетел на „сините“, който е в открита война с ръководните фактори в държавата, не пропусна да нападне управляващите за пореден път, след като му бяха повдигнати цели 18 обвинения.

Ето какво написа бизнесменът в профила си във Фейсбук:

„Обръщам се към всички, които милеят за ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „Герена“.

Управляващата #хунта ще използва любовта ви към „Левски“, за да продължават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще трупат медийна слава.

Има начин това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари.

Акциите на ПФК “Левски“ АД са джиросани на новия им собственик и са изпратени към България.“

В същото време стана ясно, че Левски скоро може да се сдобие с нов генерален  спонсор. Очаква се за издръжката на „сините“ да започне да помага родна букмейкърска компания.

Любопитното е, че компанията рекламира и при ЦСКА, но се очаква да насочи огромен финансов поток към „Герена“, съобщава „Тема спорт“.

Подобни статии

Top