Актьорът Ивайло Христов с COVID, затварят Драматичния театър

Ще се извърши щателна дезинфекция на Драмата, тестват актьори и технически персонал

Затварят Драматичен театър – Пловдив. Това съобщи за DCNEWS директорът на театъра Кръстю Кръстев.  Причината е в положителната проба за COVID-19 на актьора Ивайло Христов. Артистът съобщи за това на личния си профил във Фейсбук.

„От днес и аз съм в статистиката с Covid-19 с положителен тест. Неприятно ми е да го съобщя, но вече е факт. Надявам се всички, с които съм имал контакт в последните дни да нямат проблем“, написа Ивайло Христов.

От днес и аз съм в статистиката с Covid 19 с положителен тест. Неприятно ми е да го съобщя, но вече е факт. Надявам се всички, с които съм имал контакт в последните дни да нямат проблем.

Публикувахте от Ивайло Христов в Сряда, 21 октомври 2020 г.

Заради позитивната проба на актьора Драматичния театър ще бъде затворен поне до понеделник, уточни директорът на театъра. По думите му в момента се водят разговори с лаборатории и РЗИ-Пловдив как да бъдат тествани контактните на актьора лица – предимно хора от трупата и екипа на театъра. Ще бъде извършена и пълна дезинфекция на помещенията в Драмата.

Заради това се отменя представлението „Дебелянов и ангелите“, което бе предвидено за 23 октомври, петък. „Дано не се налага да отменяме и други представления“, добави Кръстю Кръстев.

Подобни статии

Top