Аларма на кола тормози пловдивчани

Цяла нощ хората не мигнали

Аларма на автомобил тормози жители на ул. „Иларион Макариополски“ в Пловдив, сигнализира читателка на DCNEWS. Ето какво ни е написала Яна К., която живее на ул. „Иларион Макариополски“:

„Добро утро, искам да съобщя за аларма на кола – може би, която цяла нощ тормози жителите на улица Иларион Макариополски в Пловдив. Тя звучи и в момента. Не мога да определя дали е от строежа на Каменица, или в района на булевард Източен, но шумът е ужасен.

Моля Ви поне Вие обърнете внимание, звънях на 112, но засега не реагираха. Желая ви хубав ден!“

Полицията проверява кой е водачът на автомобила

Няколко сигнала за пронизителната автомобилна аларма са получени снощи и тази сутрин на спешния телефон 112, отговориха ни от пресцентъра на ОД на МВР – Пловдив, след като отправихме запитване.

Служители от Четвърто РУ са отишли на място и са установили, че става дума за лек автомобил със смолянска регистрация, паркиран в района. Полицаите не са успели да намерят собственика през нощта, а когато са отишли на място тази сутрин, колата вече не е била там.

Предприета е проверка, за да се установи кой е водачът и след като бъде открит, ще му бъде отправено предупреждение да не смущава нощната тишина.

В подобни случаи практиката е гражданите да сигнализират  на спешния тел. 112, а полицията трябва да издири ползвателя или собственика на колата, уточниха от ОД на МВР.

Снимка: google.bg/maps

Подобни статии

Top