Алчен румънец също отказа да се бие с Кобрата

След Роберт Хелениус, румънецът Богдан Дину е отхвърлил офертата на „Top Rank“ за 23-и март

Вицепрезидентът на промоутърската агенция „Top Rank“ Карл Морети потвърди, че следващият мач на претендента за световната титла Кубрат Пулев ще се състои на 23-и март. Американският дебют на Кобрата със сигурност ще се проведе в Калифорния като вариантите за зала са два – „The Hangar“ в Коста Меса или казиното „Pechanga“ в Темесула.

Все обаче не е ясно, кой боксьор ще се изправи срещу Пулев. Първо се провалиха преговорите с Роберт Хелениус (28 победи, 17 с нокаут и 2 загуби), а в сряда сутринта същото се случи и с румънеца Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут и 1 загуба), който загуби от Джарел Милър през ноември.

Промоутърът на Дину Грег Коен сподели пред ESPN, че преговори е имало, но в крайна сметка не се е стигнало до споразумение и той е отхвърлил предложението на президента на „Top Bank“ Боб Арум.

Пулев се присъедини към отбора на „Top Rank“ през декември и това ще бъде неговият първи мач, организиран от мениджърската компания.

ESPN отбелязва, че след поражението от тогавашния световен шампион Владимир Кличко през 2014 година, Пулев е спечелил шест поредни битки.

Снимка: Getty Images

Подобни статии

Top