Алекс и Дани Петканови: Родителите ни одобриха брака

Зрителите от самото начало

не вярваха за „възкръсналата любов“ между Дани Петканов и Алекс Богданска. За капак от вип предаването решиха дори да ги оженят във формата.

Въпреки това непосредствено след венчавката им плъзна горещата мълва, че адвокати вече подготвяли документите за развода им.

Днес те гостуваха заедно в сутрешния блок на Нова телевизия. Там решиха да разкажат за „голямата си любов“ и имат ли проблеми със семействата си заради стъпката, която направиха във формата.

Родителите им одобрявали брака, увериха реалити героите. Младото семейство вече се е срещнало лично с майката, бащата и брата на Алекс. Те приели зет си радушно.

Направили дори

сватбени подаръци на двойката. „Майка ми поиска от Дани само да ме уважава и обича”, каза Алекс. От два дни насам семейство Петканови вече живеят заедно. Казват, че се радват на реакцията на хората, които ги поздравяват и се снимат с тях на улицата.

Нямахме търпение да излезем от Къщата и да се сблъскаме с реалността. Не се страхувахме. Светът в онова затворено пространство е много интересен и ако имаш опора в лицето на любим човек, може да останеш и цяла година вътре, но искахме да излезем навън“, разкриха младоженците.

Те са категорични, че са оставили лошото зад гърба си и в съвместния им живот няма да има повече изневери и скандали.

„Разбрах, че трябва да бъда до нея и да не правя компромиси с отношенията ни“, заяви Даниел.

Подобни статии

Top