Александър Тунчев и останалите помощници ще водят Локо до Нова година

Той ще бъде начело заедно със съотборниците си от шампионския тим Георги Илиев и Ванчо Траянов, Стоян Колев остава треньор на вратарите, раздялата с Акрапович ще е утре

Александър Тунчев и останалите помощници на вече бившия старши треньор Бруно Акрапович ще водят Локомотив до края на есенния дял от първенството. Новината съобщи за „Марица“ президентът на клуба Христо Крушарски.

„Те са млади момчета, работи им се, интересуват се от новостите във футбола. Вярвам, че ще се справят. Освен това, сега не е време за резки движения. Тунчев и екипът знаят най-добре потенциала на отбора, какво и как се е тренирало до момента. Убеден съм, че ще продължим победния ход“, каза още Крушарски.

Асистенти на Тунчев ще бъдат съотборниците му от шампионския тим на Едуард Ераносян – Георги Илиев и Ванчо Траянов, а също така и спечелилият бронзови медали с Локо Стоян Колев, който ще продължи да се занимава с вратарите.

Христо Крушарски съобщи още, че официалната раздяла с Бруно Акрапович ще е утре. „Няма никаква клауза в договора му за освобождаването му, но аз насила в Локомотив няма да държа никой. Хората виждат и преценяват сами какво става“, допълни босът на Локо (Пловдив).

Подобни статии

Top