Ампутация заплашва фитнес маниак заради огромни мускули (СНИМКА)

Ампутация заплашва фитнес маниак заради огромни мускули (СНИМКА)

„Кралят на синтола“, „надуваема патица“, „ръце като базуки“

– това са само част от прозвищата в Интернете на руснака Кирил Терешин от Пятигорск (на снимката: вторият от ляво на дясно). Гръмка слава на 21-годишния младеж донесоха огромните му бицепси. Но постиженията му по отношение на мускулната маса нямат нищо общо със спорта. Терешин трансформира тялото си с помощта на смъртоносно опасни убождания, пише Вести.Ru.

Кирил винаги e страдал от комплекси заради телосложението си — смятал се за кльощав и много тренирал във фитнеса. След казармата отслабнал още повече. Заради това младият мъж решил да натрупа мускулна маса с помощта на адска смес. Тъй като препаратът синтол, който се използва именно за такива цели, се оказал прекалено скъп за него, той започнал да се инжектира със зехтин, бензилов спирт и лидокаин.

В момента той заработва доходите си със специални клипове в Интернет за тези, които не се смущават от виолетовия цвят на огромните му бицепси. Терешин не смята да спира дотук: той планира да покрие тялото си с татуировки и да разреже езика си, за да прилича на змия. Освен това възнамерява да заприлича на ирокез и да смени цвета на очите си на жълтосин, както и да си направи нови зъби.

Идолът на Кирил Терешин е 38-годишният фитнес изрод, вампирът с щанга Александр Шпак. Шпак се е оперирал повече от 20 пъти. „Търсенето създава нови варианти. Днешният свят иска популярност, иска нещо ярко. Продава се това, което купуват всички наоколо“ – обяснява бодибилдърът.

Но с това не са съгласни всички. Според някои по този начин Терешин се самоунищожава. Други смятат, че в бъдеще, може да се стигне до ампутация на ръцете фитнесманиака.

Повече по темата можете да гледате ТУК!

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top