Андре Токев с публична позиция за инцидента на 31 октомври

Топ готвачът: Съжалявам за случилото се!

Топ готвачът шеф Андре Токев излезе с публична позиция в профила си във Фейсбук по повод инцидента от 31 октомври, когато бе заловен да шофира под влиянието на алкохол пикапа си в столицата.

Пуснаха в мрежата ВИДЕО с шофирането на шеф Токев преди ареста

„Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.
Съжалявам за случилото се!
В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации.
Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад .
Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка.
Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!
Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.
Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.“

Припомняме, че Токев бе обвинен от Софийска районна прокуратура в това, че на 31.10.2021 г. около 18,00 часа в гр. София, по ул. „Околовръстен път“, е управлявал лек автомобил, марка „Мерцедес”, с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно 1,79 на хиляда, установено по надлежния ред – с протокол за съдебна химико-токсикологична експертиза на Военно-медицинска академия. Деянието е квалифицирано по чл. 343Б, ал. 1 НК. Андре Токев е осъждан за идентично престъпление през 2019 г., посочиха от прокуратурата.

Пуснаха под гаранция от 3 000 лева Андре Токев

Софийският районен съд пусна под гаранция от 3000 лв. готвача, но впоследствие Софийска градска прокуратура протестира мярката му за неотклонение и настоя Софийски градски съд да го задържи под стража. Дали това ще стане, предстои да видим тази седмица.

Прокуратурата внесе протест срещу паричната гаранция на Андре Токев

Снимка: Фейсбук/Andre Tokev

Подобни статии

Top