Анджелина отпразнува рождения си ден с децата си (СНИМКИ)

Купонът бе в увеселителен парк в Лондон

Една от най-известните холивудски звезди – актрисата Анджелина Джоли, отпразнува рождения си ден на 4 юни. Но реши да организира празника си творчески, пише Life.ru.

В чест на 43-я си рожден ден звездата отиде заедно с децата си в развлекателния лондонски парк Thorpe Park. В момента Анджелина е в Лондон за снимките на втората част на фентъзи приказката „Господарката на злото“.

На снимките, които се появиха в социалните мрежи, актрисата изглежда щастлива. Тя обикаля атракционите с усмивка и се радва на лондонския ветрец.

Семейството бе забелязано и край шатрите с големи плюшени играчки – хъски и далматинци, които децата разглеждаха. Затем семью заметили возле палатки с большими мягким игрушками — хаски и далматинцами, к которым они присматривались. А малкият Нокс, стана горд собственик на ценен трофей от развлекателния парк – спечели огромна блестяща змия.

Тези дни в социалните мрежи се появи информация за това, че Анджелина се е помирила със своя съпруг-звезда Брад Пит. Но да се твърди, че двамата са се събрали, засега би било грешка. А на партито за рождения си ден Джоли беше без съпруга си.

Снимки: Instagram и life.ru

Подобни статии

Top