Анелия падна по време на концерт, ето кой се притече на помощ (ВИДЕО)

Анелия се изтърси насред собствения си концерт късно вечерта в четвъртък в столичен клуб. Бившата на Коко Динев представи най-новия си албум „Дай ми още“ в компанията на най-близките си – майка си Светла и щерка си Ивон.

Докато извиваше глас над парчето „Мило мое“, нагиздената с чизми певица не прецени инфраструктурата на сцената и вирна токчета пред ошашавените зрители, пише „България днес“.

Внезапното падане на Анелия накара дори развеселената Преслава да изопне лице и да скочи от сепарето си, за да й помага. От екипа на звездата обаче реагираха като командоси и веднага вдигнаха на кокилите поразтърсената прима. Инцидентът обаче нито разстрои, нито ядоса Анелия, която още на земята избухна в бурен смях, последван от възторжени аплодисменти.

„Ох, това за пръв път ми се случва, знам и че ще го излъчат по телевизията. Ама така е, лайф сме, рисковете на живото участие“, оправда се певицата. Гафовете на концерта, на който фолкдивата пя изцяло на живо в компанията на бенда си, не бяха един или два.

Още на старта на партито проблем с озвучаването забави появата на Анелия на сцената, а недоволното й мърморене се чу дори до задните редове в клуба. Без повече трусове, но с много емоционални признания продължи вечерта на красавицата.

Анелия като никога изостави сдържаността си и направи откровения, които разнежиха майка й Светла и дъщеря й Ивон.

„Майка ми едва ме издържа. Нали ме знаете, като съм на емоционална фаза, започвам да говоря едно и също, едно и също. Самата тя казва – не мога да те издържам! Но аз съм много емоционална.“

Подобни статии

Top