Английски национал с дива оргия преди да призове феновете „Останете си вкъщи“!

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър и негов приятел игнорирали тотално физическата изолация и се забавлявали с 2 момичета на повикване

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър игнорира нормите за социална изолация като организира диво секс парти в дома си, тръбят английските медии.

Английският национал си повикал две проститутки и заедно със свой приятел се забавлявали с тях, а часове по-късно призовава в социалните мрежи: „Останете си вкъщи!“.

Според източници на таблоида „The Sun“ крайният бранител поканил момичетата за тричасов сеанс, след като неотдавна се раздели с дългогодишната си приятелка Ани Килнър, след като разкри, че очаква дете от модела Лаурин Гудман.

Едно от момичетата на повикване се казва Луиз и потвърди, че е дошло в дома на Уокър с такси в 10:30 часа във вторник вечерта, ден преди той да отправи посланието си до феновете.

Футболистът и приятелят му платили 2 200 паунда на двете девойки, за да се преместят с тях в спалнята.

На следващата вечер Кайл най-невъзмутимо излезе с видео обръщение до феновете как трябва да спазват физическа дистанция и да си останат вкъщи заради пандемията от коронавирус.

 

View this post on Instagram

 

🙏🏾 #StayHomeSaveLives

A post shared by Kyle Walker (@kylewalker2) on

Подобни статии

Top