Анонимен алжирец с тежки думи по адрес на Локо и България

Уалид Арджи с разкрития защо е отказал офертата на „черно-белите“ тази зима

Алжирският футболист Уалид Арджи заяви, че е отхвърлил предложение да премине в Локомотив (Пловдив) през зимния трансферен прозорец. Носителят на Купата на България е направил оферта на 24-годишното ляво крило на УСМ Алжер, но тя не е била достатъчно атрактивна за него.

„Наистина имах контакт с клуба, но предложението не беше интересно. Освен това, не почувствах никаква тръпка да опитам ново предизвикателство точно в България. Нито финансовата страна, нито спортната страна бяха отрактивни. Затова реших да остана в УСМА и смятам, че взех правилното решение“, коментира Арджи.

Атакуващият халф загуби мястото си в състава през октомври заради здравословни проблеми, последвани от операция на апендисит, кагато е дошъл и интереса от страна на Локомотив (Пловдив). Той започна да играе редовно отново, след като се възстанови в средата на декември, но футболният сезон в Алжир в момента е спрян заради пандемията от коронавирус.

„Получихме индивидуални програми от клуба и тренираме самостоятелно. Мисля, че всички работим здраво, за да бъдем в добра физическа форма, когато получим разрешение да играем отново. Очакваме и се надяваме скоро да подновим нормални съвместни тренировки“, коментира Арджи. „Честно казано не е лесно да се справяме с този скучен начин на живот. Липсват ни колективните занимания, официалните мачове, ентусиазма на феновете на трибуните. Но какво можем да направим? Все пак трябва да се опитаме да избегнем риска от по-голяма разширение на тази пандемия. Животът и здравето на хората са най-важни. Всички се надяваме, че ситуацията в нашата страна ще се подобри в следващите седмици“, каза още той.

Подобни статии

Top