Ансъмбълът с бронз от многобоя в Казан (ВИДЕО)

„Златните момичета“ ще играят утре на финалите на всички уреди

България може да се поздрави с бронзов медал в многобоя при ансамблите, 4-то място на Боряна Калейн и 5-то място на Катрин Тасева и десет от десет възможни финала за България. Отлично състезание за всички не където и да е, а в Русия.

„Златните момичета“ се окичиха с бронза след изиграването на съчетанието с 3 топки и 2 въжета. Днес нашите допуснаха неточности и бяха оценени с 20.900 и след като вчера водехме след блестяща игра на 5 обръча с оценка 22.900 и така със сбор от43.80 0т се класираха на 3-то място.
Шампион е ансамбълът на Италия със сбор от 43.950 , колкото има и Русия, но Италия е с по-високи оценки за изпълнение. Утре ансамбълът ни ще участва във финала и на двете съчетания.

Имаше някои грешки и неточности и при Катрин Тасева, и при Боряна Калейн, но като цяло проведения многобой, смелата, вдъхновена и силна игра, дори и след допускане на грешка означава, че нашите момичета с всяко изминало състезание трупат безценен опит и дано на Световното първенство в София да бъдат безгрешни.

Утре са финалите на отбелните уреди.

Подобни статии

Top