Антъни Джошуа не включи Кобрата сред тези, достойни да се бият с него!

Носителят на 4 от световните титли при най-тежките и щабът му продължават с номерата

Номерата на световният шампион на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа и щаба му не спират. AJ отново обърна гръб на Кубрат Пулев. Британецът, който все още не е потвърдил официално, че иска да се боксира с Кобрата пред празни трибуни на „Тотнъм Стейдиъм“ на 25 юли, изреди шест имена, които смята за достойни да се изправят срещу него на ринга. Сред тях обаче липсва това на най-добрия български боксьор при професионалистите и претендент №1 на IBF.

„Има шестима боксьори, с които бих се бил с удоволствие. Усик, Уайлдър, Фюри, Ортис. Кой още? Смятам, че това са по-голямата част от тях. Адам Ковнацки, Джарел Милър, това е достатъчно“, коментира AJ пред Sky Sports.

Освен Кубрат Пулев, британецът пропусна и Дилиън Уайт – един от най-напиращите да се изправят срещу него. Двамата се срещнаха в Лондон през 2015 година, когато Костотрошача бе нокаутиран в седмия рунд. Други имена на британския бокс, които в момента стават все по-актуални – Даниел Дюбоа и Джо Джойс, също не са сред мечтаните съперници на световния шампион.

Дори и да няма желание да боксира с Кобрата, на AJ все пак ще му се наложи, ако не иска да оваканти пояса на Международната боксова федерация. От щаба на българина вече нееднократно изявиха готовност да направят мача, като Пулев дори обеща да дари половината от гарантирания си хонорар за благотворителност.

Подобни статии

Top