Антъни Джошуа се сравни с Майк Тайсън, ще става Краля на нокаута (ВИДЕО)

Британският противник на Кубрат Пулев гледа видеозаписи на мачовете на Железния Майк за да подобри техниката си

Британският шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа твърди, че още не е най-великият в момента, но е готов да стане модерният Крал на нокаута, пише „Сън“. От видеозаписите с великите мачове на Майк Тайсън британецът е научил много тънкости как да прави безпомощни своите съперници с един убийствен удар. Именно заради това той е успял да нокаутира украинеца Владимир Кличко.

В интервю за „Скай Спортс“ Антъни Джошуа, който е притежател на поясите на IBF, WBA и IBO, заяви, че по всяко време е готов да постави противниците си на колене, защото се бие не само с юмруците си, но и със сърцето.

„Но Тайсън не бе известен с огромното си сърце, а с техниката си. Той е майстор на близкия бой и мощните си вътрешни удари. Аз имам планове да бъда нещо повече от боксьор с мощни удари, аз искам да бъда запомнен като велик боксьор“, разкри Джошуа.

Боецът от Уотфорд е готов да направи каквото е необходимо, за да достигне нивото, на което ще бъде най-великият.

„Именно заради това още не наричам себе си най-великият или най-страшният, защото още не съм на това ниво, но определено ще стигна дотам. Имам огромното желание и ще го направя, каквото и да ми струва“, допъни британецът.

„Има само една разлика между мен и Железния Майк. При мен хората си мислят, че могат да се качат на ринга и да ме победят. Майк ги биеше още докато се качват на ринга“, добави Антъни Джошуа.

Мачът за трите пояса при най-тежките между него и Кубрат Пулев е на 28 октомври в Кардиф и със сигурност българинът не се готви нито за загуба, нито за нокаут.

Снимки: thesun.co.uk

Подобни статии

Top