Антъни Джошуа: Щях да сваля Пулев още в 4-ия рунд! (ВИДЕО)

Свалих Такам именно в 4-ия рунд, но Кубрат Пулев нямаше да премине през него, заяви шампионът

Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че българинът Кубрат Пулев би издържал срещу него най-много 4 рунда.

„Срещу Пулев бих могъл да бъда малко по-ефективен. Свалих Такам в 4-ия рунд, може би Пулев нямаше да премине през него“, коментира Джошуа.

Както е известно Пулев се отказа от мача с Джошуа заради контузия. За негов заместник бе определен Карлос Такам, който загуби в 10-ия рунд след технически нокаут за британеца. Джошуа разкри, че 12-те дни за подготовка за битката с Такам са му били крайно недостатъчни. Ограниченото време за разузнаване на противника му е попречило да осигури взривоопасния завършек, който всички очакваха от него.

„Такам е по-нисък, той знае как да използва дясната си ръка, това е, което направи промяната на съперника интересна за мен. Той се занимава с момчета като мен всеки ден във фитнеса, а аз не срещам момчета като него всеки ден“, каза още световният шампион.

Украинецът Владимир Кличко пък поздрави Джошуа, от когото загуби с технически нокаут на 29 април на „Уембли“, а след това прекрати състезателната си кариера.

„Поздравления шампионе и продължавай да удряш!“, се казва в публикацията на Владимир Кличко.

Подобни статии

Top