Античният театър става Бродуей за пловдивската премиера на „Чаплин“

Историята на великия Чарли Чаплин, разказана в мюзикъл от Крис Къртис оживява на сцената на Античния театър днес от 21 часа днес

Историята на великия Чарли Чаплин, разказана в мюзикъл от Крис Къртис ще оживее на сцената на Античния театър днес. Постановката е на Държавна опера – Варна и идва в града на тепетата броени дни след българската си премиера в морската столица.

Режисьор на спектакъла е Борис Панкин. Диригент – Страцимир Павлов, хореограф Анастасия Неделчева, а сценографията е на Константин Гарнизов. В образа на Чаплин ще видим Мариан Бачев. Партнират му Борислав Веженов (Сидни Чаплин), Десислава Николова (Хеда Хопър) и др.

Билети за мюзикъла „Чаплин“ все още са налични онлайн и на касите на Ивентим на Билетен център пред общината – пл. “Стефан Стамболов” 1; Туристически информационен център на ул. “Райко Даскалов” 1 (пл. “Римски стадион”); Билетна каса Античен театър на ул. “Цар Ивайло” 2 (вход откъм Музикална академия).

В деня на спектакъла касата на Античния театър ще работи с удължено работно време до началото на представлението, който е в 9 часа.

Подобни статии

Top