Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев (ВИДЕО)

„Канарчетата“ представиха новите попълнения Дилан Мертенс и Антоан Бароан, Тодор Неделев подписва тази седмица

Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев (Пловдив). Руският бизнесмен придоби 99% от акциите на клуба в присъствието на председателя на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински, адвокат Слави Микински – пълномощник на Зингаревич, и адвоката на Сдружение ПФК Ботев Тихомир Стойчев.

Те подписаха споразумение освен за акциите, за емблемата на „канарчетата“, цесиите, промените в акционерното дружество и вписването на новия Съвет на директорите. В него влизат Антон Зингаревич, Даниел Сереидо и Слави Микински.

Малко след това Ботев (Пловдив) представи пред медиите двете нови попълнения Антоан Бароан и Дилан Мертенс. Двамата футболисти бяха презентирани с пресконференция на клубната база.

Сериозно внимание на брифинга бе отделено и на изпълнителния директор Даниел Серехидо, котйо отговори на актуалните въпроси около „жълто-черния“ клуб.

Сереидо потвърди новината, като предстои промените в собствеността да бъдат официално вписани, а в края на седмицата ще има специална пресконференция на новия собственик на най-стария български футболен клуб.

Капитанът Тодор Неделев ще подпише новия си договор още тази седмица, след като преговорите с него и агента му вече са приключили успешно.

 

Подобни статии

Top