Антон Зингаревич с първи думи пред медиите (ВИДЕО)

Ботев е дългосрочен проект, сделката скоро ще бъде завършена, а отборът постепенно ще се подобри и ще влезе в Топ 6, заяви руският бизнесмен

Руският бизнесмен Антон Зингаревич говори пред медиите след равенството на Ботев с Черно море. Той бе категоричен, че скоро сделката за придобиването на клуба от него ще бъде завършена. Зингаревич също така допълни, че за него закупуването на „канарчетата“ е дългосрочен проект.

„Завършването на сделката по придобиването на Ботев Пловдив е формален процес. Мисля, че скоро ще успеем да я завършим. Знам, че всички свързани с клуба се вълнуват какво се случва. Мога да им каза, че сме започнали този проект, нещата не се случват толкова бързо. За мен обаче това е дългосрочен проект, работим усилено“.

„Феновете не са доволни, че загубихме толкова мачове, но това е началото. Знам, че със здравата работа, която вършим всички, се подобряваме с всеки изминал ден. Трябва да използваме този трансферен прозорец по най-добрия начин, да подобрим отбор. Според мен бъдещето на клуба е светло“.

„В момента финансовата ситуация за всички клубове по света е трудна. Всички имат затруднения, но няма какво да направим. Мисля обаче, че ние ще се справим и ни очакват по-добри времена“, каза Зингаревич.

Източник: dsport.bg

Подобни статии

Top