Антонио Вутов: Ще дам всичко от себе си срещу Левски

Полузащитникът на Ботев призна, че няма да се радва, ако отбележи на родния си клуб, но ще го направи

Полузащитникът на Ботев (Пловдив) Антонио Вутов обяви, че въпреки че е юноша на Левски няма да спести сили срещу бившия си клуб и в следващия мач на „канарчетата”. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя от 20:30 часа на ст. „Георги Аспарухов).

„Бях щастлив, че за първи път бях повикан за лагер-сбора на националния отбор. Чувствах се добре, познавах повечето от момчетата и бързо се приобщих, сподели играчът пред gong.bg.

„Идват най-важните мачове за отбора, надявам се да стигнем до зона Европа през първенството, да стигнем до финал за Купата на България, всички мачове до края на сезона са важни, няма да избираме за кой да играем и за кой да се пестим. Разбира се, пътят до Европа през купата е по-лесен, има три мача до финала, а за първенството са 10“, добави още Вутов.

„Аз вече изиграх много мачове срещу Левски, познавам доста от хората в клуба, един нормален мач за мен ще е, надявам се да се представя добре. И аз усетих, че отборът ни играе една идея по-трудно на „Герена“, отколкото на „Армията“ или в Разград. Може би тази традиция, която е от около 20 години, Ботев да няма победа, вероятно тежи. Ако играя срещу Левски, ще дам 100% от себе си. Мисля, че не съм изгубил формата си.“

„Когато имам възможност и пространство, винаги ще пробвам удари отдалеч. На терена няма приятели. Аз съм юноша на Левски, но не демонстрирах, защото не е достойно да се радваш след гол. Не знам, може би Горана, Костов, те са ми по-близки, може да ме нападнат, само да не ме удушат (смее се). Тогава Обертан ми каза да не вкарам гол, а то точно така и стана“, спомни си Вутов.

Подобни статии

Top