Арда привлече младежки национал - DC news

Арда привлече младежки национал

Това е 19-годишният полузащитник Станислав Дюлгеров, който за последно игра в гръцкия Аполон (Лариса)

Арда привлече младежкия национал Станислав Дюлгеров, съобщиха от клуба. След среща със спортния директор Ивайло Петков, двамата уточниха всички детайли около неговия договор, който ще бъде за срок от две години и половина.

19-годишният полузащитник за последно игра в гръцкия Аполон (Лариса), а преди това три години бе част от нидерландския Твенте. Футболната кариера на Станислав Дюлгеров, който е роден на 23 август 2003 година, започва в Черноморец (Бургас), след това една година е част от школата на Арсенал (Лондон) и две в Спортното училище на Шалке 04. Той е играл за младежките отбори на България U19 и U21.

Дюлгеров имаше предложения от други отбори, като до последно преговаряше с чешкия СФК Опава. В крайна сметка той беше привлечен от проекта на кърджалийци да налагат млади и талантливи български футболисти и избра да остане в Родопите.

Атакуващият полузащитник е шестото ново попълнение тази зима в отбора на Александър Тунчев. Преди седмица те привлякоха бившия национал Станислав Иванов от Чикаго (Файър).

„Ръководството, треньорите, футболистите и феновете на Арда пожелават много успехи на Станислав Дюлгеров с екипа на Арда“, се казва в съобщението на клуба.

Подобни статии

Top