Арест за двама дилъри на дрога в „Смирненски“ (СНИМКИ)

Двама млади мъже от Монтана са задържаните при  поредната акция  „Антидрога“ на пловдивската полиция

В  хода на спецакция против наркоразпространението проведена от служители на „Криминална полиция“  в Трето РУ  са иззети 300 грама марихуана и 12 грама амфетамин  от жилищен адрес в пловдивския квартал „Христо Смирненски“.

След проверка на мъж, в който е открита дрога, последвал обиск в имот на бул. „Пещерско шосе“, обитаван от 27-годишен наркоразпространител.  В апартамента на адреса са открити 14 найлонови опаковки с дози марихуана, подготвени за улична продажба. В картонена кутия били съхранявани по- малки опаковки от същото наркотично вещество, празни найлонови пликчета за пакетиране на марихуана в по-малки дози, пари от вече реализирани продажби, амфетамин и електронна везна. Марихуана на глави в найлонови пликове била открита в пластмасова кутия за съхранение на подправки.

Двамата мъже, задържани в хода на предприетите процесуално-следствени действия, са от Монтана и са  на възраст  26 и 27 години. Криминалистите продължават работата по документиране на извършеното престъплението под надзора на  компетентната прокуратура.

Подобни статии

Top