Арестуваха Габриела за юмручния удар

Нарушила ли е гаранцията си?

20-годишната танцьорка Габриела Медарова, станала известна с това, че помете 10 коли, паркирани на бул. „Македония“ в района на комплекс „Оазис 4“ е арестувана за 24 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура под тепетата.

Пловдивската районна прокуратура е разпоредила провеждане на бързо производство по случая с Медарова, която на тези дни удари в лицето 21-годишната студентка Катя Андреева в пловдивско заведение.

Докладват утре на прокуратурата за удара на Габриела

Бързото производство е образувано за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

От установените до момента факти става ясно, че в ранните часове на 11.05.2018г. Катя Андреева е празнувала в нощния клуб „Мегами“ рождения си ден, заедно със свои приятели. Около 02:50 часа Катя отишла до тоалетната в заведението и на излизане непознато за нея момиче й нанесло удар с юмрук в лицето в присъствието на очевидци. От удара Андреева паднала на земята и от носа й потекла кръв.

Танцьорката Габриела заби юмрук на момиче, отърва се с предупреджение

По делото предстои да бъдат установени и разпитани всички очевидци на инцидента. Ще бъдат изготвени също медицинска експертиза за вида на нанесената на пострадалата студентка телесна повреда и механизма за причиняването й.

Законът предвижда наказание до една година лишаване от свобода или пробация за престъплението, по което разследват Медарова.

От прокуратурата съобщиха за DCNEWS, че танцьорката не е нарушила гаранцията си, тъй като това е процесуална мярка по друго наказателно производство. Момичето не се е укривало и е можело да бъде намерено на адреса, който е посочило по досъдебното производство за блъснатите коли. В случая става дума за бързо производство, уточни говорителят на районната прокуратура Атанас Илиев.

Смъкнаха на 5 бона гаранцията на танцьорката, блъснала 10 коли (ВИДЕО)

Работата по случая продължава.

Подобни статии

Top