Арестуваха и приятелката на шофьора-убиец – отказала съдействие

21-годишното момиче също е било в колата по време на инцидента

Четвърти задържан за катастрофата, при която загина телевизионният водещ Милен Цветков. Арестувана е приятелката на шофьора, причинил инцидента – Кристиан Николов, съобщи БНТ.

Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на шофьора на инцидента Кристиан Николов. Те са напуснали местопроизшествието веднага, след като е станала катастрофата. Тя е издирена и е задържана късно снощи, след като е отказала съдействие на разследването.

Арестуваха майката на шофьора, причинил смъртта на Милен Цветков

Момичето се казва Симона Цветкова и е на 21 години. Тя се е возела на задната седалка на джипа, управляван от Кристиан. Цветкова е отказала да дава обяснения и да отговаря на въпроси на разследващите, научи „По света и у нас“.

Двамата са много важни свидетели за разследването, тъй като Кристиан е бил дрогиран. Те трябва да кажат, къде са били, преди Кристиан да се качи на автомобила. Дали са знаели, че той е под въздействието на наркотици, когато е седнал да управлява автомобила, защото това също може да се смята за престъпление, когато се знае, че някой е употребил наркотици и въпреки това не му се попречи да шофира.

Младежът, убил при катастрофа Милен Цветков, син на шефката на голям винпром

Георги Иванов и приятелката на шофьора на инцидента са отказали съдействие на разследването до този момент. Не е ясно защо са напуснали колата след инцидента.

Първоначалната информация беше, че само Георги е напуснал, а тя е останала. Оказа се, че и тя си е тръгнала.

Известният тв водещ Милен Цветков загина при тежка катастрофа тази вечер (СНИМКИ)

Припомняме, че майката на шофьора е задържана, защото е собственик на автомобила, причинил катастрофата. Тя е предоставила колата на човек под въздействието на наркотици, да го управлява.

Пред „24 часа“ вчера обаче тя каза, че не е знаела, че не трябва да се намесва името на Миньо Стайков.

Кристиян Николов вече е с обвинение за катастрофата, при която загина Милен Цветков (СНИМКИ)

Фирмата, собственик на автомобила, „Десислава Пешева комерс“ не е публикувала своите счетоводни и финансови отчети от 2009 година. Видно е, че преди 4 години тя е придобила колата. Очевидно е, че фирмата има дейност, след като придобива активи.

Започва пълна проверка на фирмите, в които майката на Кристиан Николов участва.

Снимки: Фейсбук / Катастрофи в София / И. Любенов

Подобни статии

Един коментар

  1. Радо написа:

    Всички правим грешки. За съжаление, на някой, грешките са фатални ( за него или за останалите )…

Top