Арестуваха представител на ъндърграунда в Пловдив (СНИМКИ) - DC news

Арестуваха представител на ъндърграунда в Пловдив (СНИМКИ)

Иззети са незаконни пушка и боеприпаси

Полицията арестува един от известните представители на ъндърграунда в Пловдив – Тоно Терзиев. Той бил спипан надрусан с кокаин зад волана на поршето си. При посредвал обиск на два адреса, които мъжът обитавал, са иззети незаконно притежавани оръжие и боеприпаси, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

В следобедните часове на днешния ден автопатрул на Трето РУ спрял за проверка лек автомобил „Порше Кайен“, управляван от Тоно Терзиев. След извършената проверка за употреба на наркотични вещества от страна на водача е установено с техническо средство, Drug Ghek 3000, че мъжът управлява превозното средство под въздействието на кокаин.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Трето РУ. При последвалите процесуално следствени действия –  претърсване и иземване на обитаван от мъжа адрес на бул „Източен“ в Пловдив, служителите на реда открили ловна карабина „Бергара“ със заглушител и боеприпаси за нея. След извършената проверка е установено, че задържания не притежава разрешение за носене и съхранение на откритото в жилището му оръжие.

1 2

Подобни статии

Top