Арестуваха сина на известен предприемач след гонка с полицията в Кючука

Милионерският син бил дрогиран, арестували го с приятелката му, открили у тях марихуана

Синът на известния пловдивски предприемач Христо Томов – Тома Томов, е бил арестуван с приятелката си днес в Пловдив, съобщава БЛИЦ.  24-годишният милионерски син се е опитал да избяга от ченгетата и е спретнал едночасова гонка с тях.

Около 17 часа униформените спипали младеж и момиче в „Кючук Париж“ в луксозно BMW в издънка. В тях имало плик с марихуана. От автомобила се носила силната миризма на наркотика.

Когато поискали документите им за самоличност, младежите казали, че не носят такива и видимо се притеснили. Момичето се опитало да свие в ръката си плика и да го изхвърли. Момчето започнало да буйства, но отказало да изгаси автомобила. Форсирало автомобила и потеглил рязко към едното ченге.

Единият от униформените е ударил ръката си в рамката на едното стъкло. В този момент колата тръгнала бясно и ударила служебната полицейска кола и отпрашило по ул. „Димитър Талев“.

Последвала е едночасова гонка в район Южен и кв. „Остромила“. Младежите оставили колата си до един от жилищните комплекси и започнали да бягат. Така или иначе били хванати и арестувани.

Пробите и на двамата за употреба на наркотици са положителни. В продължение на няколко дни бяха арестувани други двама синове на известни бизнесмени.

Припомняме, че синът на пловдивския бизнесмен Ангел Батаклиев при опит за подкуп над полицай миналата седмица, а синът на шефа на „БорЧвор“ бе заключен, защото бе хванат да шофира без книжка.

Подобни статии

2 Коментара

  1. Док написа:

    Каква файда че родителите правят пари като отглеждат такива отрепки

  2. Стефчо написа:

    В демократичните САЩ, надрусания милионерски боклук щеше да изяде един пълнител в главата си и после да го арестуват. А тук нищо не се пише даже в Пловдивските парцали.Папкат от тате…

Top