Арестуваха учителка, учила тийнейджър на женската анатомия (СНИМКИ)

Тя не е първата преподавателка от същото училище, обвинена за секс с ученици

34-годишната Миранда Никол Паули – учителка по биология от Вирджиния, била арестувана за сексуални отношения с непълнолетен ученик от училището, в което преподавала. Предполага се, че жената е правила секс с тинейджъра поне четири пъти, пише Daily Mail, цитиран от Life.ru.

Миранда Паули работела като учителка повече от 10 години. Според британските медии поне веднъж тя е правила секс с младежа на територията на училището – преподавателката прекалено много се увлякла в уроците по женска анатомия.

Изслушването по делото срещу нея ще бъде на 12 юли, но жената вече е била уволнена от учебното заведение.

„Отнасяме се към този въпрос много сериозно. Разбирайки за ареста, веднага съобщихме на отдел „Кадри“, съобщиха представители на училището.

В петък учителката бе освободена от затвора срещу гаранция от 50 хиляди долара. Докато не мине делото, тя има забрана за контакти с младежи под 16 години и да се появява на територията на училището. Освен това Миранда не трябва да напуска границите на щата Вирджиния.

Интересното е, че Миранда Паули е вторият учител от училището, обвинен в сексуални връзки с ученици. През декември 45-годишният Уолтър Самърфийлд бил обвинен за секс с ученичка по време на пролетната ваканция. Какво наказание е наложено на мъжа, не е известно.

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top