Асен Георгиев аут за месец

Един от капитаните на Локомотив (Пловдив) ще претърпи артроскопия на скъсан менискус

Един от капитаните на Локомотив (Пловдив) през този сезон Асен Георгиев ще от­съства от терените близо месец. На за­щитника му предстои артроскопия на скъсан менискус в столичната клиника „Софиямед“ утре и след това ще се възстановява поне 20 дни, съобщава „Меридиан мач“.

Бранителят про­пусна по-голямата част от мачовете през тази година, след като скъса връзки на коля­ното в първия проле­тен кръг от Първа лига срещу Пирин. След ка­то се възстанови, от средата на септември той се утвърди като ти­туляр в състава на Бруно Акрапович и до­ри изведе съотборни­ците си с лентата при домакинския успех срещу Витоша (Бист­рица). Георгиев обаче пропусна двубоя за Ку­пата срещу Дунав като причината е именно увреденият менискус.

В същото време за­щитникът призна, че очаква предложение за нов договор с Локо, тъй като настоящият му контракт из­тича в края на година­та.

„Все още не сме го­ворили по тази тема. Аз обаче се чувствам щастлив в Локомотив и искам да остана. Важ­ното в момента е да се възстановя и да про­дължа да помагам, с каквото мога. Искам с отбора да печелим по­вече и да радваме феновете. Не мисля, че ще е проблем да се разберем, ако се стиг­не до разговори“, обяви Асен Георгиев.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top