Асен Караславов: Подписваме с Косоко до няколко дни

Очаква се конгоанецът да дебютира повторно за Ботев най-късно в полуфиналите за Купата на България

Ботев (Пловдив) подписва до няколко дни с Омар Косоко. Това разкри пред Канал 3 директорът на „канарчетата” Асен Караславов.

Двете страни уточняват последни детайли по контракта. Конгоанецът е с френски паспорт и ще може да бъде картотекиран бързо, а идеята е да бъде на линия максимално бързо за предстоящите 1/2-финали за Купата на България и мачовете в Първа лига.

„В напреднали преговори сме. До няколко дни официално ще подпишем с него. Надявам се той да бъде поредното ново попълнение на нашия клуб”, каза Караславов пред Канал 3.

Ботев (Пловдив) приема ЦСКА на полуфинал за Купата на България. Първият мач ще бъде в периода 7/9 април, а реваншът на 21/23 април.  Разбира се, датите са все още условни, защото могат да претърпят промяна при евентуално усложнение на ситуацията с коронавируса в страната.

„Нямахме претенции кой ще ни се падне. Подхождаме с респект към отбора на ЦСКА. Миналия път ги отстранихме, надявам се пак да стане. Искам купата да е при нас. Очаквам тежки и напрегнати мачове”, коментира Караславов.

Подобни статии

Top