Асен Караславов: Трудно ще задържим Неделев (ВИДЕО)

Тийм мениджърът на Ботев (Пловдив) е категоричен, че Николай Киров-Белия ще продължи да води отбора

Тийм мениджърът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов заяви, че отборът е заслужавал да играе финал за Купата за втора поредна година.

„Заслужавахме да отидем на финал, но не ни позволиха да го направим. Търсим си грешките и в нашия отбор, но все пак не трябва да се стига до такова скандално съдийство. Винаги съм разбирал съдиите. Всеки човек греши, но когато тези грешки повлияват на резултата, както в нашия случай – всеки трябва да си понесе наказанието, факт е, че ние бяхме ограбени. Има две ситуации, които повлияват на крайния резултат – едната е неотсъдена дузпа, която е идентична на тази на Славия, а втората е несъществуваща засада, заради която е отменен гол на Стивън Петков. И заради това подаваме жалба от съдийско естество“, заяви Караславов в интервю за Нова телевизия.

Той бе категоричен, че Николай Киров-Белия ще продължи да води отбора. Асен Караславов коментира и вероятността звездата на „канарчетата“ Тодор Неделев да остане още един сезон.

„Нормално е за Неделев да има запитвания. Има доста такива и мисля, че трудно ще бъде задържан. Ние като клуб искаме винаги да играе за Ботев, но трябва да се съобразим с неговото решение“, каза шефът при „жълто-черните“.

Отпадането от турнира за Купата на България почти сигурно оставя Ботев извън европейските клубни турнири през следващия сезон. Въпреки това Караславов е уверен, че сезонът не е провален, а „жълто-черните“ все още имат своите шансове да се намесят в битката за третата позиция.

Снимка: nova.bg

Подобни статии

Top