Асеновград избира "Най-интересна приказка, написана от дете" - DC news

Асеновград избира „Най-интересна приказка, написана от дете“

Победителят ще получи грамота от община Асеновград, а приказката му ще бъде популяризирана така, че да достигне до безброй много хора

15 деца се включиха в конкурса за приказка на община Асеновград. Всяко от произведенията е интересно, интригуващо и вълнуващо. Малките писатели са вложили цялото си въображение в творбите и чрез написването им са показали своя талант. Литературната надпревара бе насочена към ученическата аудитория.

Идеята нямаше състезателен характер, а целта й бе да се провокира творческото мислене на младите творци. Значението на конкурса беше предимно с морална мотивационна цел.

Време е почитателите на приказки да изберат най-интересната, според тях. Приказните произведения са публикувани тук по-долу (една под друга, подредени по азбучен ред, според първата буква от заглавието). Не са посочени имената на авторите им, с цел да се гласува за самата приказка, а не за личността, която я е написала.

Прочетете произведенията на децата и дайте своя безпристрастен глас за тази, която Ви е впечатлила най-силно. Гласуването се извършва лесно – ТУК (в анкетата на общинския интернет сайт, като с едно кликване върху името на приказката решавате за кого да дадете своя вот.

После натискате бутона „Гласувай“, разположен в края на анкетата. Важно е да се отбележи, че от едно и също устройство не може да се гласува два пъти, т.е. изборът е еднократен.

Благодарение на съвременните технологии, в анкетата могат да се включват хора от различни точки на света и да подкрепят най-интересните приказни произведения, за написването на които децата са положили усилия. Онлайн проучването ще е активно от днес, 30-ти юни до 10.07.22 г. (неделя), включително.

Победителят ще получи грамота от община Асеновград, а приказките на всички малки писатели ще бъдат популяризирана така, че да достигнат до безброй много хора.

Подобни статии

Top