Асеновград привлича туристи и инвеститори на изложение в Пловдив

Община Асеновград участва на ХІV „Изложба на общините” в Пловдив

Община Асеновград участва със свои щанд на туристическото изложение, което се провежда в Международен панаир – Пловдив и ще продължи до 25 март. Представители от ОП „Туризъм”- Асеновград ще рекламират общината за пета поредна година.

Основният акцент на асеновградския щанд през тази година са официалното откриване за посетители на пещера „Добростански бисер“, новото издание „25 туристически обекта в община Асеновград“, която е регионална версия на кампанията „100 Национални туристически обекта“, както и нови брошури, представящи маршрути „По стъпките на легионите“ от 2016 г. и „Свещената утроба на Родопа“ от 2017 г.

„Изложбта на общините” е форум на местните власти за представяне на туристически и бизнес проекти. Тя съдейства за развитието на регионите, като привлича интереса на инвеститорите и на туристите към интересни дестинации.

Около 20 000 души посещават това изложение, което дава възможност на общините да се рекламират, да представят своите реализирани и планирани политики в областта на туризма пред максимално много хора.

Подобни статии

Top
Към лентата с инструменти