Асеновградчани: Възпитанието на шофьори и кондуктори в градския транспорт е под всякаква критика

Неприятна случка в  един от автобусите на градския транспорт в Асеновград ядоса асеновградчани и предизвика възмущението им.

Случаят е от днес, а действието се е развило в един от автобусите по линия номер 4 в града.

Млада жена разказва как шофьорът и кондукторът в рейса си позволили да повишат тон на пътниците,  като започнали да крещят на три жени, които пътували заедно с невръстните си рожби.

„Възмутена съм и ядосана от отношението на шофьора и кондуктора по линия на ном.4качихме се две жени с колички и имаше още една с количка. Едвам се подбрахме в автобуса, кондуктора започна да ни крещи,че няма как да се разминем и да се дръпнем от вратата и т.н.“, споделя една от потърпевшите в социалната мрежа.

Дошло време една от жените с количка да слезе, но била по-навътре в автобуса. За да й направят път се наложило да слезе и другата дама, също с дете в количка.

„Кондукторът  започна отново да ни вика и да ни крещи, че шофьорът няма да на чака. Шофьорът също започна да ни  вика, че когато човек плаща не означава че има право на всичко. Беше кошмарно пътуване и накрая като слязохме го снимахме.  С цялата си наглост ни показа среден пръст, за да го снимаме така. Докога ще продължава така? Майките с количките какво да правим, да летим ли? Тротоарите са разкопани, паркирани коли. Говоря относно за квартал „Изток“, изказва възмущението си жената. 

Постът в социалната мрежа предизвика вълна от коментари. 

Хората споделят, че въпросният служител на обсужващата фирма не веднъж си е позволявал да отправя обиди към клиентите. Случвало се е да подмине  пътници на автобусната спирка, въпреки че се канели да се качат в колата. 

„Ооо, тези с 4- ката прекаляват, няколко пъти вече не спират на спирката в кв. „Изток“ при положение, че има чакащи. Последно миналата седмица чакахме 4-ката аз и детето ми на 3 годинки и бременната ми приятелка в 9 ти месец. Беше в  най-голямата жега, а той с най-голямата си наглост намали, видя ни и продължи без да спре на спирката.“ 

„Преди време въпросният, ако може да се нарече служител на автобус , ме подмина най-нагло на спирката и като му махнах ми показа среден пръст. Настигнах рейса и с него мога да кажа , че стигнахме до бой. Бях обиждана, посегна ми и най – нахално се опита да ме изхвърли от рейса и всичко това пред очите на детето ми.“

Хората са готови да инициират подписка, в която да настояват шофьорът да бъде уволнен. Петицията ще бъде депозирана до общинска администрация и ръководството на фирмата, чийто служител е той.

Подобни статии

Top