Асеновградски лекар, оздравяващ след преливане на плазма: Живея втори живот благодарение на вас!

Д-р Димитър Пандов от МБАЛ-Асеновград благодари на всички, които му помогнаха чрез социалната мрежа

Д-р Димитър Пандов от МБАЛ-Асеновград, за който се наложи спешно преливане на реконвалесцентна плазма и бяха търсени дарители през социалната мрежа, вече е добре. Това съобщи самият той през профила си във Фейсбук.

Зов за помощ: Лекар от Асеновградската болница се нуждае от преливане на плазма

Дарители се отзоваха на зова за помощ и на д-р Пандов е била прелята плазма, като това е довело до подобряване на състоянието му. Лекарят вече е сред близките си и отправи благодарност към всички отзовали се на апела за помощ.

„Благодаря ви мили хора !

Отново съм сред любимите си хора благодарение на вашата съпричастност в часовете и дните на трудната битка с коварната болест. Благодаря за загрижеността, обичта, помощта, позитивната енергия и молбите за моето здраве! Благодаря на всички вас които пожелахте и дарихте плазма за моето оздравяване!

Нека Всевишният бди над вас и вашите семейства!

Хора, моля ви, пазете се! Тази болест е зловеща!

Благодаря на работещите в МБАЛ Асеновград – на всички отделения и колеги ангажирани с мен и пациентите страдащи от болестта – ръководство, клинична лаборатория, рентгеново отделение, микробиология и имунология. Всички онези които идваха да ме виждат ежедневно!

Безгранични благодарности към д-р Даракчиева, д-р Чолак, д-р Згуровска пряко ангажирани с моето лечение. Към всички сестри и санитари от отделението ОАИЛ Асеновград за вниманието, загрижеността, съпричастността и подкрепата в най-трудите ми моменти, часове и дни. Бъдете благословени! Живея втори живот благодарение на вас!

Димитър Пандов“

Снимка: Фейсбук/Димитър Пандов

Подобни статии

Top