Асеновградският кмет с внезапни проверки на ремонтите (СНИМКИ)

Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов започна да прави внезапни проверки месец, преди началото на предизборната кампания.

Днес той провери ремонта на улица „Атанас Мишев“ в Асеновград. Тежки проблеми с аварийни ситуации по обратните води и наводнявания на приземните етажи на къщите при обилни валежи тук бяха системно явление през последните години. Заради това по Инвестиционната програма на Общината за 2019 година за ремонта на улицата бяха заделени 165 000 лв. Към момента са подменени водопроводът и канализацията. Предстои полагане на асфалт, тротоари и бордюри.

Продължават ремонтите на ул. „Цар Иван Шишман” в Асеновград, улици в селата Златовръх и Нови извор, изкърпване на асфалтова настилка в кв. „Долни Воден”, изграждане на подпорна стена на кръстовището на ул. „Хр. Анастасов” и ул. „Прохлада” в кв. „Долни Воден”, съобщиха от администрацията.

Предстоят ремонти и на пътища в селата Избеглии и Конуш, улици в Тополово, Жълт камък, Мулдава, Строево, Нареченски бани, както и на улици в Асеновградските квартали „Баделема“, „Изток“ и ул. „Бако Динчо“

Извън основните ремонти, имаме вече възложени текущи ремонти на улици и общински пътища за срок от 12 месеца в две обособени позиции за около 300 000 лева, уточняват от Oбщина Асеновград.

Подобни статии

Top