Астроложка предрекла на Тотев точен час за американска виза

„Астроложката ми се обади вчера и ми каза, че в 16 часа ще получа виза за САЩ.  В 15,50 часа ми звъннаха от посолството и казаха, че съм получил визата.“

Така в шеговит тон кметът на Пловдив Иван Тотев обясни на колегите си от опозицията, че мобилните станции, които измерват чистотата на въздуха в града под тепетата, може и да не са точни.

Николай Радев от групата на социалистите поиска в дворовете на детските градини да се поставят мобилни станции, като за целта се отпуснат средства от бюджета за 2018-а.

С 2,5 млн. нарасна бюджетът на Пловдив, приеха го

Тотев обясни, че колкото и да са модерни и скъпи мобилните станции, то те не дават точни показатели. „Все едно като да избереш да идеш да ти гледат на боб вместо при лекар.При кого ще се прегледате – при някой, който е учил медицина или при някой оракул“, попита кметът.

Гласуват бюджета на Пловдив

По-рано стана ясно, че кметът на Пловдив и колегите му – Йорданка Фандъкова – кмет на София, и Димитър Николов- кмет на Бургас, са сред тазгодишните участници в молитвената закуска, която дава президентът на САЩ. Делегацията ще бъде предвoждана от  зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„За мен тази покана е голяма чест“, коментира новината пловдивският градоначалник.

 

 

Подобни статии

Top