Атанас Илиев: Обещавам на феновете след мача с Левски да празнуваме заедно (ВИДЕО)

Целта ми е да завърша в Топ 3 на голмайсторите в шампионата, заяви нападателят на Ботев

Нападателят Атанас Илиев говори пред клубната телевизия на Ботев (Пловдив) преди мача срещу Левски.

Реализаторът коментира дебюта си с националната фланелка на България, предстоящите плейфони срещи и мястото си сред голмайсторите на първенството.

„Чувството да сложиш националната фланелка е голяма гордост и чест, защото представляваш цялата нация, България, и е огромна отговорност. Просто трябва да даваш всичко от себе си за това“, заяви Илиев.

„Усещането да играем отново пред публика е невероятно, защото феновете ни дават голям кураж, голяма енергия. Искаш, не искаш, трябва да показваш най-доброто от себе си.

Лично да мен мачът с Левски беше един от най-добрите, които сме играли в София в последните години, защото играхме много дисциплинирано. всички дадохме максимума от себе си и нещата се получиха – вкарахме два гола и аз мисля, че тогава изтървахме Левски, дори можеше да бием с няколко гола разлика.

Очаквам в неделя да се представим много по-добре, защото много хора ще дойдат на стадиона да гледат и пред телевизионния екран. Да затвърдим домакинските си мачове срещу Левски, в които побеждаваме“, допълни голмайсторът на „канарчетата“, който е отбелязал 14 попадения от началото на сезона, с 3 по-малко от Клаудиу Кешерю и с 1 по-малко от Матиас Курьор.

„Имам за цел да съм в Топ 3 на голмайсторите на първенството. Надявам се и в неделя да продължа с моите голове, защото изоставам с два-три гола и се надявам да наваксам.

Лично аз искам да изкажа благодарността си към феновете за подкрепата в тези мачове, които бяха с публика – с Лудогорец и Черно море, и се надявам в неделя да дойдат, аз им обещавам, че отборът ще изгрежда по друг начин, ще даде всичко от себе си и се надявам да се позздравим с победа и да празнуваме всички заедно“, завърши Атанас Илиев.

Подобни статии

Top